5 sfaturi pentru parul lung mai repede

Buclele lungi pot fi un proces foarte lent, deoarece părul nostru crește doar cu un centimetru 5 sfaturi pentru parul lung mai repedeîn fiecare lună.

Din fericire, există ajutor dacă visezi să-ți faci părul lung, deoarece există o serie de sfaturi și ajutor care vor accelera.

Aici veți obține o imagine de ansamblu a cinci sfaturi pentru a vă ajuta să crească mai mult păr într-un timp scurt.

Psst … Iată o mască de păr care face ca părul să crească mai repede.

1. Masaj la cap
Un scalp sănătos oferă rădăcini mai sănătoase ale părului și, prin urmare, păr mai puternic. Dacă doriți să obțineți rădăcini de păr pentru a produce un nou păr, masaj scalpului va merge mai departe.

Puteți efectua un masaj al scalpului atât în părul umed, cât și în părul uscat, care ajută la stimularea scalpului și a blodtilførelsen la foliculii de păr.

Psst … De asemenea, puteți da scalpului o exfoliere săptămânală prin amestecarea zahărului în șampon, care va stimula, de asemenea, rădăcinile părului și scalpului.

2. Tăiați și creșteți părul lung
În timp ce acest lucru poate părea contraintuitiv, o tunsoare regulată poate da de fapt un păr mai lung într-un timp mai scurt decât dacă nu ați vizitat complet un coafor.

Ei bine, asta pentru că aveți părul uzat, puteți risca ca capetele despicate să se deplaseze mai departe în sus pe fasciculul de păr și lăsați-l împărțit în câteva părți subțiri. Acest lucru crește riscul de rupere de păr, care face doar parul lung mai greu pentru a obține.

Psst … există de fapt o nouă tehnică de tăiere care vă îndepărtează capetele divizate fără a afecta lungimea părului.

3. Îngrijire
Asigurați-vă că dați părului o mulțime de îngrijire care o va întări și va reduce frecvența capetelor divizate. Deci, asigurați-vă că utilizați balsam după fiecare spălare de păr, și nu ezitați să distribuie balsam pe toată lungimea părului. Nu numai că tinde să aibă păr, ci și să acopere cântarele părului pentru a le face mai rezistente.

4. Nu utilizați unelte de styling fierbinți
Ondulator, fier Glatt, dar, de asemenea, un uscător de păr, utilizarea zilnică și săptămânală, ajută la purtarea părului extrem. Deci, încercați să limitați utilizarea căldurii în perioadele în care încercați să obțineți păr mai lung și utilizați întotdeauna un produs de protecție împotriva căldurii mai întâi.

5. Ajutor din interior
De asemenea, puteți obține ajutor din partea suplimentelor dietetice, deoarece subvențiile, printre altele, siliciul și biotina, vă pot întări părul și le pot face să crească mai repede.

Volumul părului, New Nordic în Matas.en 567 kr. // Complex mare de păr, Vitaviva.com 336 kr.

MAI MULT DE LA COSTUM5 sfaturi pentru parul lung mai repede

Obțineți un vapor scandinav cu 5 versiuni ale costumului.
Vrei mai multe știri interesante de la costum merge direct în căsuța poștală?

Chiar acum, veți obține un vapor Nordic la un preț special atunci când comandați costumul. Vaporul îndepărtează bacteriile și pliurile de pe haine și apoi este mic și ușor – perfect pentru o pungă de călătorie.

Vaporul scandinav are o valoare de 699 kr. dar veți obține un vapor + 5 numere de costum doar pentru 229-spar 819!

Published by